Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyjægere > Jagtarealer


JagtarealerJagtarealer2.png


Jagtarealerne som vi har fået stillet til rådighed, er udpeget af Varde kommune, så i som nyjæger har et sted hvor i kan komme på jagt MEGET billigt. Dette giver nogle gode muligheder for at komme på jagt uden at man de første par år af ens jægerliv skal bruge tusindvis af kroner på egne jagtarealer, lokkefugle, skydetårne osv.

Vi har i nyjægerne nogle helt fantastiske jagtarealer der fordeler sig på 5 områder. Disse områder bliver hhv. brugt til, duejagt, andejagt, fællesjagt, bukkejagt osv. afhængig af jagttider mv.  

Appen WeHunt:

Hvis man gerne vil se vores jagtarealer på lidt nærmere hold, kan i bruge appen WeHunt. Appen er ganske GRATIS og giver nogle fantastiske muligheder for at administrere jagtarealer på en super måde. Ved i f.eks. ikke hvor skydestigerne er placeret til bukkejagten eller hvor man skal parkere når man er på duejagt, så kan appen hurtigt hjælpe jer med at finde svaret på dette og meget mere.

Når i har hentet appen ned på jeres mobil og operetten en gratis bruger kan i angive en tilslutningskode som ses herunder. (Det giver helt sig selv når i roder lidt rundt i appen).

Navn på jagtområderne i appen:

Tilslutningskode i appen:

Nyjæger - Elinelunden

KPW292

Nyjæger - Skovlund

MGJ377

Nyjæger - Flyvepladsen

VZL139

Nyjæger - Andejagten

XEM044

Nyjæger - Duejagten

GRA278

 

 

 

 

 

 

Jagtarealer1.JPG

Med venlig hilsen

VOJ - Nyjæger udvalg.

Følg os på Facebook – Nyjæger Varde Kommune