Mårhundedj+vojrund.jpg

Til orientering så har vi lavet en aftale med Dirk Damsgaard som er én af foreningens medlemmer der har involveret sig i mårhunde (MH) reguleringen, om at han fremover er koordinator for reguleringen af MH i VOJ regi.

Det er vist åbenbart for dem som følger MH bekæmpelsen i kommunen via FB grupperne – Mårhundegruppen Varde Øst og Mårhundegruppen Varde Vest at der kæmpes en ”kamp” i øjeblikket for at bekæmpe MH. Vores gæve jægerkolleger har i Varde Kommune indtil videre i år rundet de 200 stk. MH hvilket er et imponerende og skræmmende antal!

Faktum er desværre at mange jægere endnu ikke har involveret sig i MH problematikken og ej heller er medlem af nogen Facebook grupper som kan give en værdifuld ”update”, så for at lette ”arbejdspresset” lidt på ildsjælene i de 2 grupper er ideen med Dirk som MH koordinator i VOJ regi, at foreningens medlemmer konsulterer Dirk, hvis man har observationer eller spørgsmål omkring bekæmpelse af MH.

Dirk vil løbende være i dialog med Jægerrådets MH reguleringsjæger og tovholderne i de 2 MH grupper, samt Naturstyrelsens repræsentanter og kan også være behjælpelig med den værdifulde registrering som sker i grupperne.

Dirks Kontaktdata:

Mobil: 4040 4104

Email: diki@city.dk

Mrhunde1.jpg

De ”kun”2 ræve på paraden symboliserer meget godt presset fra mårhunden – vi vil ikke have finske tilstande!

jaegerforbundet.dk.jpg

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/