Sponsorater

Da nyjægerne i varde kommune tilbyder gratis jagt, er vores indkomst også meget begrænset. Dette medfører at det nogle gange kan være svært for os eksempelvis at, opføre nye skydetårne, lave nye fodertønder mv. Derfor er vi rigtig glade for at der er firmaer ude i det danske land, som med glæde hjælper os med større eller mindre sponsorater. Herunder vil i kunne se hvilke sponsorater vi igennem tiden har modtaget og af hvem.

IMG_3588.JPG

Jagttårn 2019:

I det tidlige forår stod vi med et problem, da vi skulle have opført et nyt jagttårn på et af vores jagt områder. Uden mulighed for at betale for materialerne til dette jagttårn, tog vi derfor kontakt til forskellige tømmerhandler i Varde kommune. Vi var så heldige at få respons fra to som rigtig gerne ville hjælpe os med at få et nyt jagttårn op. Det ene sted sponserede alle træmaterialer til skydetårnet og det andet sted sponsorerede alle skruer, bolte, vinkler og maling. Med disse materialer fik vi på en arbejdsdag bygget et superfint jagttårn, som nyjægerne allerede har nedlagt buk fra.   

Stor tak til:

XL-Byg Outrup, Søndergade 18, 6855 Outrup for sponsorat af skruer, bolte, vinkler og maling.

Bygma Agerbæk, Hellevej 2, 6753 Agerbæk for sponsorat af træmaterialer.

IMG_3931.JPG

Bukkepral 2019:

Til vores bukkepral arrangement i starten af bukkejagten, hvor vi mødes og beundre hinandens nedlagte bukke samt spiser en god og solid omgang morgenmad fik vi sponsoreret rundstykkerne fra Hansens bageri - Varde, Nordre Boulevard 84, 6800 Varde. Som det ses på billedet til højre, manglede der ikke noget på morgenmadsbordet denne morgen og alle gik derfra med fulde maver.

Stor tak til:

Hansens Bageri i Varde for sponsorat af rundstykkerne til morgenmaden.

IMG_1868.jpg

Jagttårn 2020:

I det tidlige forår stod vi og skulle have opført et nyt jagttårn på et af vores jagtarealer. Vi havde en pose penge som ikke helt ville række til det vi gerne ville have opført. Derfor tog vi derfor kontakt til forskellige tømmerhandler samt håndværkere i Varde kommune. Vi var så heldige at få respons fra to som rigtig gerne ville hjælpe os med at få et nyt jagttårn op. Det ene sted ville gerne give en god rabat på købet af træmaterialer til skydetårnet og det andet sted sponsorerede alt maling. Med disse materialer fik vi på en arbejdsdag bygget et superfint jagttårn, som nyjægerne allerede har nedlagt buk fra.   

Stor tak til:

10-4 Jeppe Skovgaards Vej 3, 6800 Varde for sponsorat af træmaterialer.

Malerfirmaet Kjøgx, Nyhavnsgade 27, 6700 Esbjerg for sponsorat af maling.

Vil du hjælpe?

Kunne du tænke dig at hjælpe os med at give nyjægerne i Varde kommune endnu bedre muligheder for at udvikle deres lyst og evner indenfor jagtens verden, så vil vi meget gerne høre fra dig ift. et sponsorat el.lign. Har du et gammelt camouflagenet liggende du ikke bruger mere eller en spand grøn maling du med sikkerhed ikke får brugt, så kunne dette være en hjælp til os, da vi derved ikke selv skal ud og bruge penge. Sponsorater behøver ikke være store pengebeløb eller kæmpe ting, men derimod noget man alligevel ikke får brugt mere, men som nyjægerne måske kunne få gavn af. 

Hvis du ønsker at hjælpe nyjægerne i dit nærområde så kontakt:

Runi W. Pedersen på tlf. nr. 21 75 70 45

   Knæk & Bræk

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/