Jagtarealer

Jagtarealerne som vi har fået stillet til rådighed, er udpeget af Varde kommune, så vi nyjægere har et sted hvor vi kan komme på næsten gratis jagt. Dette giver nogle helt fantastiske muligheder for at komme på jagt, uden at man de første par år af ens jægerliv skal ud og bruge tusindvis af kroner på egne jagtarealer, lokkefugle, skydetårne osv.

Vi kan tilbyde jagt på nogle helt fantastiske jagtarealer der fordeler sig på fem områder i varde kommune på ialt lidt over 120 hektar. Områderne bliver hhv. brugt til, duejagt, andejagt, fællesjagt, bukkejagt, hjortejagt, rævejagt, reguleringsjagt på mårhund osv. afhængig af jagttider samt årstid.  

Appen WeHunt:

Hvis man gerne vil se vores jagtarealer på lidt nærmere hold, kan i bruge appen WeHunt. Appen er ganske gratis og giver nogle fantastiske muligheder for at administrere jagtarealer på en super måde. Ved i f.eks. ikke hvor skydestigerne er placeret til bukkejagten eller hvor man skal parkere når man er på duejagt, så kan appen hurtigt hjælpe jer med at finde svaret på dette og meget mere. Når i har hentet appen ned på jeres mobil og operetten en gratis bruger kan i angive en tilslutningskode som ses herunder. (Det giver helt sig selv når i roder lidt rundt i appen).

Navn på jagtområderne i appen:

Tilslutningskode i appen:

Nyjæger - Elinelunden

KPW292

Nyjæger - Skovlund

MGJ377

Nyjæger - Flyvepladsen

VZL139

Nyjæger - Andejagten

XEM044

Nyjæger - Duejagten

GRA278

 

unnamed.jpg

 

   Knæk & Bræk

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/